На тести вийшов гібридний позашляховик Range Rover 2022 року

Прототипи Land Rover на ходу. Після того, як фотошпигуни помітили звичайні прототипи з двигуном внутрішнього згоряння стандартного і подовженого виконання Range Rover 2022 року, виробник почав тестувати і гібридну версію з підключаємим модулем. Про це свідчать круглі жовті наклейки на передньому і задньому склі.

На транспортному засобі також з’явилася жовта наклейка з чимось на зразок дірки на пасажирських дверей. Не виключено, що це може бути просто частиною набивання з метою маскування.

На зміну четвертої генерації, що з’явилася в 2012 році, новий Range Rover помітили на тестах в Великобританії. Шпигуни сфотографували моделі як з нормальною, так і з подовженою базою коліс. У них набагато менше камуфляжу в порівнянні з минулими виїздами. Нова радіаторна решітка і менші фари з вбудованими денними ходовими вогнями на світлодіодах виявилися трохи більш помітними.

Загальне оформлення модернізованого Range Rover буде еволюційним. Інтер’єр вийде зовсім іншим. Зокрема, на кермі будуть красуватися ряд кнопок для управління всіх видів опцій. За ним буде розташовуватися електронна приладова панель, поруч з новим мультимедійним комплексом. Водіям буде допомагати сучасне захисне спорядження.

Range Rover наступного року сконструюють на архітектурі MLA, яка буде вершиною практично для кожного нового позашляховика від Jaguar Land Rover. Він підтримує електрифікацію, тому цілком можливо, що в майбутньому з’явиться повний варіант електромобіля. Позашляховик буде запускатися з помірно-гібридними установками, а також з самозарядними і підключаэмими гібридними варіантами.

За планами, що оновлений Range Rover від Land Rover презентують в кінці цього або на початку наступного року.


Не пропустіть