Renault представив оновлені фургони Renault Kangoo і Express 2021 року (Фото)

Французький автовиробник вже почав випуск оновленого комерційного авто Dokker з ім’ям Express, а також абсолютно нову модель Kangoo.

Спочатку автомобілі потраплять на ринок Європи, де будуть представлені в декількох варіантах. Kangoo отримає кілька варіантів з об’ємом багажного відділення від 3.3 до 3.9 кубометра. При цьому вантажопідйомність каблучка складе від 540 до 740 кг.

Єдине пасажирське сидіння можна буде скласти, а захист водія від вантажу забезпечить сітка-трансформер.

Kangoo отримає одну з найширших зсувних дверей в класі – 87.9 см, але якщо цього буде мало, то в продажу будуть запропоновані моделі без поперечної балки між багажною і пасажирською дверима. При цьому, ширина отвору складе близько півтора метра.

Конфігурація силових агрегатів буде представлена ​​моторами з турбонаддувом від 75 до 130 кінських сил. Трохи пізніше Renault «викотить» чисто електричну модель з мотором на 75 кВт. Запас ходу, за заявами представників бренду, складе більше 260 км.

Крім Kangoo європейські водії зможуть придбати оновлений Dokker, який отримає нове ім’я Express. Зовні він буде дуже схожий на Kangoo, але електричної силової установки не буде. Авто будуть приводити в рух один з двох бензинових агрегатів або дизельний турбомотор. Обсяг багажного відділення складе 3.7 кубометра.

Старт продажів Kangoo і Express очікується в травні. Renault вже почав їх виробництво, але ціни на новинки поки не оголошував.


Не пропустіть