Серійний пікап Hyundai Santa Cruz показали на перших тизерах (Фото)

Компанія Hyundai готується до дебюту пікапа Santa Cruz, прем’єра якого запланована на 16 квітня. З цієї нагоди прес-служба корейського автовиробника опублікувала офіційні тизери цієї моделі.

На викладених в Мережу зображеннях показана серійна версія Santa Cruz, яка, як видно, буде помітно відрізнятися від однойменного концепту, представленого в 2015 році. Зовні автомобіль сильно схожий на четверту генерацію кроссовера Tucson, у якого успадкував незвичайну фронтальну оптику, візуально об’єднану з решіткою радіатора, яка підсвічується світлодіодами.

Пікап і популярний кросовер Hyundai будуть перегукуватися не тільки з точки зору дизайну, але і з технічного боку. Прототип пікапа Santa Cruz, показаний в 2015 році, був оснащений 2-літровим турбодизелем потужністю 190 кінських сил, але в лінійку серійної моделі увійдуть 4-циліндрові «атмосферники» і турбовані бензинові мотори. Крім того, в гамму агрегатів нового пікапа може увійти 3-літровий 6-циліндровий «дизель», відомий по моделі Genesis GV80, де він видає 278 к.с.

Виробництвом серійних Hyundai Santa Cruz займеться підприємство в США (штат Алабама). Головними конкурентами для корейського пікапа на ринку Північної Америки стануть Ford Ranger і Toyota Tacoma.


Не пропустіть