Німецькі тюнери представили доопрацьований Gelandewagen (Фото)

Останній G-Class від HOFELE-Design виводить культовий Mercedes-AMG G63 на новий рівень індивідуального вдосконалення.

Німецьке тюнінг-ательє HOFELE, що спеціалізується на доопрацюванні легкових автомобілів Mercedes-Benz, тільки що продемонстрував своє останнє творіння, засноване на культовому Mercedes-AMG 63. Екстер’єр новинки від HOFELE з широкими колісними арками відрізняється єдиною в своєму роді матовою обробкою Moonbeam Silver з виступаючими матовими елементами Carbon.

Унікальний дизайн переднього бампера і фірмова передня решітка HOFELE, яка в стандартній комплектації виконана в яскравому хромі, тут оброблена «рідким чорним хромом». 24-дюймові ковані легкосплавні диски HOFELE з хрестоподібними спицями доповнюють загальний дизайн.

Як завжди у HOFELE, інтер’єр моделі став чимось особливим. Цей автомобіль є першим автомобілем від HOFELE, оснащеним новими індивідуальними задніми сидіннями «Style Two», між якими розташувалася центральна консоль з вбудованою панеллю керування, місцем для зберігання речей і функціями бездротової зарядки. Сидіння переміщені трохи назад, що забезпечує додаткові 10 сантиметрів для ніг задніх пасажирів в порівнянні зі стандартним G-Wagon. Окремі задні VIP-сидіння мають електричне регулювання з пам’яттю, обігрівом, вентиляцією і повністю відкидними спинками.

Додатковою особливістю HOFELE, встановленою в цьому останньому HG 63 від HOFELE, є вихлопна система з «керованим клапаном», яка одним натисненням кнопки дозволяє ще більше насолодитися фантастичним звуком AMG 4.0 bi-Turbo V8.

Інтер’єр Bespoke G63 від HOFELE оброблений ексклюзивної шкірою Nappa кольору «Bengal Red» і алькантарою. Кожна поверхня була доопрацьована, включаючи обшивку стелі алькантарою вгорі і килимки з вовни ягняти внизу.

HOFELE-Design є офіційним партнером Mercedes-Benz AG по тюнінгу легкових автомобілів Mercedes-Benz. Базові автомобілі можуть бути поставлені Mercedes-Benz AG безпосередньо в HOFELE. Вартість даного примірника становить близько 300 тис. євро, але в ательє стверджують, що все залежить від уподобань клієнтів.


Не пропустіть