На стоянці помічений рідкісний автобус українського виробництва (Фото)

Продукція українського підприємства «Часівоярський автобусний завод» з Донецької області вже добре відома. Ці машини, що носять марку «Рута», відрізняються незграбними кузовами з досить великою площею скління. А побудовані вони на шасі самих різних виробників. Це і «ГАЗель», і «Валдай» і навіть «Газон Next». Також можна зустріти зразки на індійській базі – марок Тata і Ashok Leyland.

Про це повідомляє Аutocentre.ua.

Останнім часом в Часів-Яру вирішили використовувати більш якісні і надійні агрегати європейських виробників. Такою стала «Рута-44с», виготовлена на шасі популярної в Україні розвізної моделі IVECO Daily.

Така машина розрахована на перевезення до 45 осіб і має 20 місць для сидіння. Шасі використовується найбільш вантажопідйомне, повною масою до 7,2 т. Воно комплектується 3,0-літровим турбодизелем потужністю 170 к.с. і максимальним обертовим моментом в 400 Нм. На замовлення автобус може обладнуватися системою клімат-контролю або двома роздільними кондиціонерами (для пасажирського салону і кабіни водія).

У столиці працюють принаймні два подібних автобуса «Рута» – один моделі 40С, а другий – 44с. Обидва яскраво-зеленого кольору. А днями під Києвом, на одній з дилерських стоянок була помічена машина синього кольору, зовсім новенька, ще на транзитних номерах.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть