Дилери розсекретили моторну гамму нового Toyota Land Cruiser 300

Офіційна презентація Toyota Land Cruiser 300 відбудеться ще не скоро, але завдяки витоку даних від японських дилерів стала відома моторна гамма і комплектації позашляховика нового покоління.

Згідно інформації, яка потрапила в Мережу, новий LC300 отримає два варіанти силових установок. Один з них – дизельний турбонаддувний двигун F33A-FTV V-подібної конструкції з 309-сильною віддачею. Цей агрегат витіснить з силової установки 249-сильний мотор V8. Другим мотором стане 3,5-літровий V-подібний двигун з двома турбінами, здатний генерувати потужність в 420 к.с. Таким же агрегатом оснащується Lexus LS500.

Обидві силові установки будуть працювати в парі з 10-діапазонними автоматичними трансмісіями з гідротрансформаторами і системою повного приводу.

На ринку Toyota Land Cruiser 300 запропонують в комплектаціях: GX, AX, VX, ZX і GR-S (остання – від спецпідрозділу Gazoo Racing).

Уже в базовій версії новий LC300 оснастять адаптивним круїз-контролем, камерами кругового огляду, двома парктроніками, системою розпізнавання дорожніх знаків, датчиками контролю «мертвих» зон і автоматичною системою екстреного гальмування.