Toyota Land Cruiser 300 отримає спеціальну позашляхову версію (Фото)

Підрозділ Gazoo Racing дочірня фірма японського автовиробника зробить «заряджений» Land Cruiser 300. Таку інформацію повідомляє Carbuzz з посиланням на внутрішні документи дилерів. Такий позашляховик отримає позначення GR-S і виявиться найдорожчим. Шильдик Gazoo Racing означає не тільки інший обвіс, інша обробка салону і комплект ексклюзивних дисків, а також адаптацію пересуванню по бездоріжжю.

Land Cruiser 300 отримає світлодіодну оптику, 18-дюймові колеса і медіа з 9-дюймовим екраном. У більш дорогих комплектаціях виявляться доступні екрани діагоналлю до 12 дюймів, сидіння з вентиляцією і 20-дюймові колісні диски, а єдиною опцією поліпшених позашляхових характеристик, виявиться блокування заднього міжколісного диференціала.

У новому Land Cruiser 300 Series не буде двигуна V8, а базові моделі будуть оснащені 3,5-літровим твін-турбо V6 потужністю 420 кінських сил і 560Нм крутного моменту – той же двигун, що і існуючий Lexus LS500. Є також дизельний варіант, 3,3-літровий V6 з турбонаддувом, що розвиває 309 к.с. і 507 Нм крутного моменту. Дебют нового позашляховика Toyota Land Cruiser намічений на 1 серпня.