Знаменитий британський виробник вперше запустив виробництво за межами Британії

Флагманський Range Rover уперше почали випускати за межами Британії, а саме в Індії. Jaguar Land Rover підтвердив, що великі позашляховики тепер локалізовано в Індії, де місцевим покупцям запропонують подовжену версію Range Rover та Range Rover Sport з шестициліндровими бензиновими і дизельними 3,0-літровими двигунами. Завдяки місцевому виробництву ціни знизилися на 15-19%, що становить економію до 67 тисяч доларів.

З 1970 року позашляховики Range Rover випускали лише у Великобританії, але з травня 2024 року вони будуть виготовлятися також в Індії. Локалізувати в Індії вирішили не бестселер марки — Defender, а саме флагманські моделі на довгій базі. Range Rover з короткою базою та версії з мотором V8 продовжать імпортувати з Британії.

В Індії запропонують дві комплектації місцевої збірки: бензиновий 3,0-літровий Range Rover Autobiography LWB за 26 мільйонів рупій (313 тисяч доларів) і дизельний 3,0-літровий Range Rover HSE LWB за 23,6 мільйона рупій (284 тисячі доларів). Порівняно з імпортними версіями, ціни знизилися на 15-19%. Поставки індійської збірки вже почалися, але на всіх інших ринках, окрім індійського, позашляховики залишаться британського виробництва.


Не пропустіть