Toyota випустила мінівен для любителів активного відпочинку (Фото)

Компанія Toyota справила мінівен Sienna Woodland, який підійде більше для любителів активного відпочинку. Новинка, на відміну від звичайних Sienna, отримала збільшений кліренс, високопрофільні колеса, безальтернативний повний привід, темну обробку салону і розширений набір базового устаткування.

Мінівен змінив генерацію рік тому. Тепер північноамериканський філіал бренду додав в лінійку крос-версію Woodland. Однооб’ємник отримав дорожній просвіт, який збільшений на 15 мм. Він досяг 17,7 см. Штатно встановили практичні високопрофільні шини Bridgestone на 18 дюймів. Авто похвалиться розвиненими рейлінгами на даху і тягово-зчіпним пристроєм.

Доробки інтер’єру є точковими. Салон отримав чорно-сірий шкірозамінник з особливою прострочкою. Виробник опціонально пропонує аудіосистему JLB на 12 динаміків потужністю в 1,2 кВт, побутову розетку на 1500 Вт, а також навігацію.

Toyota Sienna Woodland є повнопривідний тримоторний гібрид. 2,5 літровий бензиновий атмосферний мотор генерує 248 «коней». Разом з ним функціонують два електродвигуни та електромеханічний варіатор.

Ключовим ринком для Woodland є Північна Америка. Вартість авто тримається поки в секреті. Продажі транспортного засобу почнуться восени.


Не пропустіть