Наступне покоління Kia Sportage тестують перед дебютом (Фото)

Спочатку планувалося, що новий паркетник дебютує в квітні, але цього не сталося. Тепер автоексперти чекають його в найближчому майбутньому.

Ходять чутки, що виробництво нової моделі може початися в червні, так що дебют наступного Kia Sportage на південнокорейському ринку може статися вже через кілька тижнів. Поки ж новинку знову відчувають на Нюрбургринзі.

Тестове авто отримує каркас безпеки, на серійних моделях його не буде навіть в якості опції. Для прототипів ж це звичайне явище: такі машини призначені для більш динамічних випробувань, каркас же потрібен для безпеки водія і для збільшення навантаження на компоненти підвіски.

Швидше за все Sportage наступного покоління отримає ту ж платформу, що і Hyundai Tucson. Таким чином, він може використовувати різні варіанти трансмісії, які будуть включати всі, від бензинових до дизельних двигунів і гібридну установку. Зовні новий Sportage буде відрізнятися від «дореформеного» компакт-кросу.

Після зміни покоління кросовер отримає довгу горизонтальну решітку радіатора зі складними елементами освітлення.

На рендерах, які в різний час потрапляли в Мережу, новинка демонструвала досить сміливу переробку. Що ми отримаємо на ділі, спрогнозувати складно. Щільний шар камуфляжу досі приховує особливості дизайну нового Sportage.


Не пропустіть