Кросовер Volkswagen Taigo сфотографували без камуфляжу (Фото)

Більше місяця минуло з моменту публікації офіційних тизерів кросовера Volkswagen Taigo, який повинен бути представлений на початку літа. Всю роботу з розсекречення традиційно провели “шпигуни”, які підловили новинку на випробуваннях в Європі.

Volkswagen Taigo вже на момент публікації перших офіційних зображень довів, що не представляє ніякого інтересу, так в більшій своїй частині повторює латиноамериканський Nivus. Фото, опубліковані зараз, підтвердили, що Taigo і Nivus дійсно відрізняються виключно деталями: малюнками решітки радіатора і ліхтарів, дизайном колісних дисків.

На офіційних скетчах Taigo був представлений з пакетом R-Line, який має більш виражене оформлення секцій протитуманних фар і подвійні патрубки вихлопної системи.

Taigo, як і Polo з T-Cross, створений на платформі MQB-A0. Габарити європейського “паркетника”, як очікуються, будуть такими ж, як у Volkswagen Nivus: довжина – 4266 мм, ширина – 1757 мм, висота – 1493 мм, розмір колісної бази – 2566 мм.

Лінійка двигунів Volkswgen Taigo включить в себе бензинові “турботрійки” потужністю 95 і 110 к.с. Версій з повним приводом у моделі не буде однозначно.

Вихід Taigo на ринок запланований на кінець 2021 року. Виробництво моделі налагодять на потужностях заводу в іспанській Памплоні.


Не пропустіть