Новий кросовер Toyota Corolla Cross тестують на американських дорогах (Фото)

Інсайдери повідомляють про те, що на конвеєр новий паркетник встане вже у вересні цього року.

Підтвердилися чутки про те, що Toyota Corolla Cross з’явилася в США. В об’єктиви шпигунів потрапив ретельно закамуфльований паркетник, який проходив тести на одній з американських доріг. Незважаючи на свою назву, автомобіль не дуже схожий на актуальну Corolla.

Паркетник відрізняється від звичної Corolla оформленням передньої частини, а також оригінальною оптикою, яка має більш плавні обриси. Профіль машини можна назвати класичним з мінімальним рельєфом пробках і досить оригінальною лінією даху. Ззаду машину прикрашають нові задні фари.

Які технічні показники має американська версія Corolla Cross – поки невідомо. Цілком ймовірно, що даний автомобіль має такі ж агрегати, як і версія, яка доступна в Таїланді – на ній встановлений 1,8-літровий чотирициліндровий мотор потужністю 140 кінських сил і 175 Нм. Двигун працює спільно з варіатором і переднім приводом. Також є і гібридна версія, в складі якої – 72-сильний електромотор і 98-сильний бензиновий двигун на 1,8 літри.

Початок виробництва запланований на вересень цього року, а ось на ринок паркетник потрапить як модель 2022 року. В основі Corolla Cross лежить платформа GA-C – різновид модульної архітектури TNGA.


Не пропустіть