Volkswagen оголосив незвичайну відкличну кампанію

В рамках сервісної акції, що проводиться Національним управлінням безпеки дорожнього руху США (NHTSA), концерн Volkswagen вирішив просто викупить всі автомобілі, які потрапляють під неї.

За даними прес-служби NHTSA, в рамках компанії будуть відкликані автомобілі Volkswagen моделей Touareg, Tiguan, Golf, Golf R, e-Golf, Atlas, Passat і Passat CC.

Всього вона торкнеться не менше 46 машин, випущених в період з 2016 по 2019 рік. Рішення про точну кількість автомобілів буде прийнято на підставі аудиторського висновку.

У зв’язку з такою невеликою кількістю автомобілів і досить розпливчастою причиною виявлених у них «несправностей» німецький автоконцерн вирішив просто викупити їх всі у власників.

Як зазначає агентство з безпеки NHTSA, ці машини для внутрішнього користування, можливо, були модифіковані. І продані без підтвердження того, що побудовані у відповідності з усіма застосовними вимогами. Так що вони можуть не відповідати нормативам різних федеральних стандартів безпеки транспортних засобів.

Оскільки Volkswagen не може конкретно ідентифікувати ризик для безпеки, то автовиробник запропонує власникам цих проблемних автомобілів викупити їх. З господарями машин зв’яжуться дилери німецького автоконцерну, які їм продали.


Не пропустіть