Bentley Bentayga S 2021 року робить упор на розкішний позашляховик (Фото)

Більш жорстка підвіска і швидкодіючі допоміжні засоби шасі йдуть разом з індивідуальним пакетом стилізації. Bentley стверджує, що привнесла «додаткову спортивну маневреність в сімейство Bentayga», представивши більш жорсткий, чуйний і агресивно оформлений варіант S.

За ціною від 179 600 фунтів стерлінгів, Bentayga S став четвертою моделлю в оновленій лінійці розкішних позашляховиків, приєднавшись до підключаємого гібриду, стандартному V8 і Speed ​​з двигуном W12.

S виділяється серед решти лінійки унікальними 22-дюймовими колесами, зробленими на замовлення значками і стандартним дизайнерським пакетом Blackline. Він також отримав більший задній спойлер, чорні панелі нижньої частини кузова, тоновані світлові групи і чорні овальні виходи для більш гучного спортивного вихлопу.

Алькантара використовується на сидіннях, перемикачі передач, рульовому колесі, обшивці стелі і інших елементах обробки для створення атмосфери, орієнтованої на продуктивність, а самі сидіння доступні з більш чистим, «рифленим» малюнком. Bentayga S може бути обладнаний чотирма, п’ятьма або сімома сидіннями.

Більш важливі зміни в шасі позашляховика, які обіцяють «ще більш захоплюючий драйв», ніж існуючі версії конкурента Range Rover.

Амортизатори були посилені на 15% для зменшення крену кузова в спортивному режимі водіння, а система векторизації крутного моменту була відкалібрована для підвищення чуйності.

Bentayga S також отримує в стандартній комплектації систему Bentley Dynamic Ride, що включає 48-вольтове обладнання для активного контролю крену, яке, як кажуть, реагує протягом 0,3 секунди – і з обертовим моментом до 885 фунт-фут – на кочення в складних поворотах.

Потужність виходить від того ж 4,0-літрового бензинового двигуна V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 542 к.с., що і у стандартного Bentayga, при цьому S розганяється до 100 км/год за 4,5 секунди і розвиває максимальну швидкість 180 миль в година. Це всього на 0,6 секунди і 10 миль на годину менше, ніж у 6,0-літрового Bentayga Speed ​​з двигуном W12, який Bentley називає найшвидшим позашляховиком в світі.


Не пропустіть