Новий Volkswagen Tiguan Allspace став доступний для замовлення (Фото)

Європейські дилери марки Volkswagen почали приймати попередні замовлення на подовжений варіант кросовера Tiguan Allspace в оновленій версії.

Новий Tiguan Allspace, як повідомляє прес-служба компанії Volkswagen, буде доступний в Європі в п’яти модифікаціях (трьох бензинових і двох дизельних) і в трьох комплектаціях. Базовий бензиновий мотор – це 1,5-літровий двигун TSI, який розвиває 150 к.с. і комплектується 6-ступінчастою механічною коробкою передач в «базі» і роботизованою DSG -7 – в якості опції, привід – тільки передній.

При цьому двигуни 2.0 TSI видають 190 і 245 к.с. і трудяться в парі з «роботом» DSG-7 і повним приводом 4Motion вже в стандартному варіанті. Дизельну лінійку складають мотори 2.0 TDI продуктивністю 150 і 200 к.с., які оснащуються подвійним каталітичним конвертером SCR, а також подвійним уприскуванням сечовини AdBlue (фірмова система Twin dosing).

Всі мотори на новому Volkswagen Tiguan Allspace відповідають екологічним стандартам Euro 6d-ISC-FCM. Відзначається, що повнопривідні версії кросовера здатні буксирувати причепи масою до 2,5 тонни. Комплектацій у новинки – три: Life, Elegance і R-Line. Остання позиціонується як «спортивна», зовні такі Volkswagen Tiguan Allspace відрізняються більш агресивним аеродинамічним «обвісом».

Базова ціна нового Volkswagen Tiguan Allspace на європейському ринку будуть становити 36 тис. 230 євро за передньопривідну версію з мотором 1.5 TSI і МКПП в стартовій комплектації Life.


Не пропустіть