Lexus анонсував прем’єру кроссовера NX нового покоління (Фото)

Японський бренд опублікував перше зображення моделі NX другого покоління, прем’єра якої відбудеться в середині червня

Lexus опублікував перший тизер моделі NX другого покоління, що дає певне уявлення про зовнішній вигляд преміального кросовера. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться 12 червня.

Судячи по зображенню, наступний Lexus NX отримає світлодіодну смугу на всю ширину задніх дверей, яка візуально об’єднує задні ліхтарі. На тизері також видно спойлер на кромці даху з інтегрованим додатковим стоп-сигналом і змінена фірмова емблема з повною назвою марки.

Раніше в інтернеті з’явилися скріншоти, зроблені з офіційного презентаційного ролика Lexus NX. Вони говорять про те, що кросовер можна буде відрізнити від попередника завдяки зміненій оптиці – денні ходові вмонтують в основні блоки головних фар. Плюс до всього модель отримає збільшену радіаторну решітку з новим візерунком у вигляді довгих вертикальних елементів.

За попередніми даними, Lexus NX розділить основні вузли і агрегати з Toyota RAV4, який, в свою чергу, створений на модульній платформі TNGA-K. Базовим двигуном може стати 2,5-літровий мотор, який замінить нинішню 2,0-літрову «четвірку». Крім того, не виключена поява нової гібридної модифікації, а також версії з 3,5-літровим двигуном V6.


Не пропустіть