BMW 7-Series показали задовго до старту продажів: він буде схожий на Rolls-Royce (Фото)

Баварський бренд BMW показав на фото новий тестовий прототип 7-Series 2023 на гоночній автотрасі Нюрбургринг. Тепер модель тестують на дорогах загального користування.

Машина покрита маскувальною камуфляжною плівкою. Авто отримало деякі тимчасові деталі. Мова йде про елементи фар головного освітлення. При всьому цьому стає зрозуміло, що дизайн новинки буде схильний до серйозних змін. За заявою експертів, “сімка” повинна отримати сучасний зовнішній вигляд, в якому будуть простежуватися нотки ретро-стилю.

Авто отримає деякі риси від раніше поданого BMW iX. Авто похвалиться довгою колісною базою, великою і просторою кабіною. Салон оснащується двома великими моніторами.

Один дисплей використовується як цифрова приладова панель. Інший буде використовуватися для управління мультимедіасистемами.

Німецька новинка отримає ряд деталей від версії Rolls-Royce Phantom. Однак в питанні розкоші між цими автомобілями буде досить велика дистанція.

Дизельні та бензинові мотори в різному ступені електрифікують. З’являться версії з стартер-генератором на 48 Вольт, підзаряджаємі модифікації і повністю електричні версії, під назвою i7.


Не пропустіть