Ford заплатить клієнтам 1000 доларів за очікування автомобіля

Оскільки запаси автомобілів закінчуються, Ford докладає всіх зусиль, щоб спонукати клієнтів проявляти терпіння.

На дворі 2021 рік, і в одного з найбільших виробників автомобілів в Америці закінчуються автомобілі для продажу. Автомобільна промисловість сильно постраждала за останні два роки, спочатку через пандемію, а потім через гостру нестачу мікросхем. Щоб не дати своїм клієнтам перейти до конкурентів, Ford подвоює існуючі знижки на певні автомобілі. Цей крок, який був підтверджений в листі до дилерів, повинен допомогти знизити стрімко зростаючі ціни на нові автомобілі в США. Однак деякі популярні продукти Ford будуть виключені з цієї угоди.

Нещодавно Ford запустив програму знижок при оплаті готівкою, яка називається Програма стимулювання роздрібних замовлень, щоб заповнити нестачу популярних моделей і пікапів в своїх виставкових залах. Цей стимул був збільшений удвічі до значної суми в 1000 доларів і отримав назву «Грошовий сертифікат на отримання бонусу за роздрібне замовлення».

Ford пропонує цю знижку на більшість своїх популярних моделей, включаючи Ford F-150 і Expedition, але під її дію не потрапляють новіші моделі, такі як Mustang Mach-E і Bronco. Стимул триватиме до 6 липня. Для тих, кому вже запропонували угоду, хороша новина полягає в тому, що стимул доступний для замовлень, що датуються ще 1 квітня.

Поточна економічна і глобальний клімат викликав зростання цін на автомобілі, а такі моделі, як Ford Bronco Sport, який в деяких штатах продається з націнкою в 10 000 доларів, виросли в ціні. Ford намагається не упустити своїх клієнтів, оскільки недавно йому довелося заплатити покупцям Mach-E в Нью-Джерсі 5 000 доларів за те, що вони не отримали місцеву знижку на Plug-in. Оскільки пропозиція нових автомобілів залишається низькою, ця тенденція збережеться.