Гібридний Bentley Bentayga 2021 надійшов у продаж (Фото)

Новий Bentley Bentayga Hybrid готовий штурмувати європейські автосалони. Вартість модернізації супер-розкішного підключається гібридного позашляховика Bentley вже вказана. Модель, доступна для дуже небагатьох, яка пропонує 100% електричний запас ходу більше 40 кілометрів.

Оновлений гібридний варіант Bentley Bentayga-модель, яка переходить в категорію супер-люкс. Перший позашляховик від Bentley розширює свій асортимент і після «підтяжки обличчя» це покоління буде користуватися попитом автолюбителів.

Основні зміни Bentayga Hybrid в порівнянні з сучасною моделлю зосереджені в естетичній та технологічній частині. На візуальному рівні найбільш актуальними нововведеннями є нові решітки радіатора і деякі світлові групи (передня і задня). Особливо слід відзначити випускні патрубки. Попередні версії Black замінені новою специфікацією Blackline.

Інтер’єр дихає розкішшю і великим комфортом. Новий 10,9-дюймовий сенсорний екран – це «нервовий центр» салону. Це ключ до управління всіма функціями інформаційно-розважальної системи, сумісної з Android Auto і Apple CarPlay. Bentayga Hybrid можна вибрати в одній з двох конфігурацій інтер’єру. Є стандартна версія з п’ятьма сидіннями, а також виконання з чотирма окремими сидіннями.

Крім естетичних деталей, важливо внутрішнє наповнення моделі. Зокрема, мова йде про його електрифіковану механіку. Новий Bentayga Hybrid оснащений підключаємою гібридною системою. Головним називається 3,0-літровий твін-турбо бензиновий двигун V6. До цього блоку додається невеликий електродвигун. Сумарна потужність досягає 449 к.с. Все це здійснюється за допомогою 8-ступінчастої автоматичної коробки передач.

Ключовий компонент – літій-іонний акумулятор ємністю 17,3 кВтг. Завдяки цьому новий Bentayga Hybrid може похвалитися запасом ходу на електротязі понад 40 км. При русі в електричному режимі максимальна швидкість перевищує бар’єр в 130 км/год. Загальний запас ходу цього електричного позашляховика перевищує 850 км.


Не пропустіть