На фото вперше помічений прототип кросовера Alfa Romeo Tonale

Західні видання опублікували серію фотографій, на яких зображений закамуфльований прототип італійського кросовера Alfa Romeo Tonale. Кузов новинки і її колісні диски, покриті важким камуфляжем.

Компактний кросовер Alfa Romeo Tonale спочатку дебютував як концепт на Женевському автосалоні 2019 року. Компанія відклала висновок моделі на ринок, тому що генеральний директор Alfa Жан-Філіп Імпарато хотів, щоб підключаємий гібридний силовий агрегат, яким повинен бути оснащений кросовер, мав кращу продуктивність. Тепер ми нарешті бачимо “шпигунські” знімки автомобіля на дорозі.

Цей сильно замаскований екземпляр проїжджав по Турину, коли очевидець зробив кілька фотографій кросовера. Незважаючи на важку обшивку, в тому числі над колесами, стиль оформлення дуже схожий з оригінальною концепцією.

Концепт Tonale має вражаючу передню частину з тонкими фарами, які мають похилий кут, що вказує на класичний дизайн фальшрадиаторної решітки в формі щита.

Судячи з того, що видно на цих зображеннях, ці дизайнерські елементи все ще присутні, але з деякими змінами. І фари, і решітка стали більші, ніж на версії кросовера 2019 року.

Вид збоку теж схожий на концепт. У серійної версії кросовера задня ручка переміщується на двері, а не є частиною стійки. Хетчбек має більш кутасту форму замість більш плавної форми, як у більш раннього дизайну.

Концепт Tonale мав салон, в якому поєднувалися елементи ретро-стилю і сучасні технології. Ці “шпигунські” знімки не дозволяють заглянути в салон, але не чекайте, що серійна версія буде виглядати так само ультрасучасно з такою кількістю цифрових дисплеїв.

Чекайте, що Tonale дебютує в першому кварталі 2022 року. Принаймні, в Європі він, як повідомляється, надійде в продаж в червні того ж року.


Не пропустіть