Оновлений Kia Telluride засвітився на перших фото

У Мережі з’явилися перші фотографії оновленого кросовера Telluride, який Kia продає на американському ринку. Судячи по знімках, з рестайлінгом автомобіль отримає невеликі зміни в зовнішньому вигляді, а також обзаведеться розширеним списком опцій.

Як видно на свіжих фото, кросовер обзаведеться модернізованою головною оптикою, видозміненою радіаторною решіткою, новою емблемою бренду, а також задніми ліхтарями, які змінять «начинку». Крім того, після рестайлінгу буде переглянутий перелік базового обладнання. Уже в початкових комплектаціях Telluride отримає 3-зонний клімат-контроль, збільшений сенсорний дисплей мультимедійної системи (до 10,25 дюйма), а також навігаційну систему.

Двигун повинен залишитися без змін. Під капотом 5-метрового кросовера збережеться 3,8-літровий бензиновий V6 потужністю 395 кінських сил, що працює в зв’язці з 8-діапазонним “автоматом”. Систему повного приводу з шістьма фіксованими режимами: Smart, Eco, Sport, Comfort, Snow і AWD Lock запропонують опціонально.

«Топові» комплектації реформеного Telluride будуть включати в оснащення преміальну акустичну систему фірми Harman Kardon з десятьма динаміками і сабвуфером, камери кругового огляду і панорамний люк.

Продажі оновленого кросовера в США стартують в третьому кварталі 2021 року. Попередня ціна – від 33 тисяч доларів.


Не пропустіть