Поліція ОАЕ вже їздить на нових Toyota Land Cruiser 300 (Фото)

У Мережі з’явилися фотографії позашляховиків Toyota Land Cruiser 300, на які пересіла поліція Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). Крім того, стало відомо, що продажі на цьому ринку нових «Ленд Крузер» почалися ще з 20 червня, випередивши весь інший світ. Для «Тойота» Близький Схід вважається стратегічно важливим ринком для збуту рамних позашляхових моделей.

В рамках відкриття продажів Land Cruiser 300 в ОАЕ місцевий дистриб’ютор моделі (Al-Futtaim Toyota) організував цілу подію, в ході якої показали перших покупців цієї моделі. Серед них опинилася і національна поліція ОАЕ, яка придбала три нових «Крузака» на службу в міста Дубай і Абу-Дабі.

Автомобілі для поліції відрізняються спеціальними лівреями з трьома варіантами кольорів: біло-зеленим, біло-синім і жовто-синім (в залежності від підрозділів силових структур). Чи збігається їх технічне оснащення зі звичайними Land Cruiser 300, які доступні для покупців Еміратів з трьома варіантами V6, не уточнюється.

Нагадаємо, в основі нового покоління «Ленд Крузер» лежить модернізована під рамні автомобілі платформа TNGA. За рахунок використання нової «візки» інженерам Toyota вдалося знизити вагу позашляховика приблизно на 200 кг в порівнянні з попередником, а також зробити його більш керованим.