Aston Martin опублікував тизер Valkyrie (Фото)

Буквально на початку цього тижня нова хардкорна версія Aston Martin Valkyrie несподівано неофіційно з’явилася на одному з сайтів компанії. На щастя, знімок вдалося швидко зберегти. Тепер, схоже, британський автовиробник готує нас до офіційного дебюту автомобіля.

Два поста в Instagram вказують на найближчий дебют нового Valkyrie, який відбудеться 28 червня. Один з тизерів показує гіперкар Valkyrie спереду, припускаючи, що це дійсно та сама машина, зображення якої просочилася всього кілька днів тому. Велика частина машини залишається прихованою, хоча, принаймні, видно нове потужне заднє крило, що відповідає тому, що ми бачили раніше на цьому тижні.

Велика частина передньої панелі затемнена, практично без видимих ​​деталей, але зображення показує, що передня частина буде видозмінена. Вона отримає новий спліттер з більш вузьким набором точок кріплення, які виступають від передньої кромки Valkyrie, що відповідає новому задньому антикрилу. Можуть бути й інші модифікації, включаючи, можливо, більш високе вітрове скло, але на даний момент ми не можемо це підтвердити.


Не пропустіть