В Європі помітили модель Honda Civic Type R (Фото)

В Європі помітили новий прототип очікуваної моделі Honda Civic Type R 2023 року. Автовиробник вже підтвердив появу наступного Honda Civic Type R, який, як виявилося, отримає нову аеродинамічну конфігурацію.

Рік тому фотошпигуни змогли сфотографувати сильно замаскований зразок, який вже отримав остаточну конфігурацію, хоч і був прихований камуфляжем. На цей раз прототип схожий, але отримав інший передній бампер і заднє антикрило.

Якщо фото шпигунів підтвердяться, автомобіль обзаведеться іншими нижніми повітрозабірниками. У задній частині можна не помітити величезний спойлер, але тепер він виглядає дещо інакше – раніше його кріплення були приховані величезними пластиковими елементами, які здавалися більш товстими, а в цьому варіанті вони набагато тонші і складніші.

Honda Civic Type R 2023 модельного року планують показати в 2022 році, тоді ж з’явиться гібрид Honda Civic, призначений для європейського ринку. Таким чином до офіційної презентації, на якій будуть представлені обидві моделі, ще кілька місяців.

Очікується, що Honda Civic Type R нового покоління буде високопродуктивною версією хетчбека Civic з більш виступаючими бамперами, новими повітрозабірниками і звичайним аеродинамічним обвісом. Під капотом розташують модернізовану версію 2,0-літрового турбомотора потужністю понад 300 кінських сил.