Бампер від суперкара 1995 року оцінили дорожче нової Toyota Camry (Фото)

Британська компанія Infinitous виставила на продаж задній бампер від гоночного суперкара McLaren F1 GTR в кольорах оригінальної лівреї Harrods, в якій той виступав у сезоні 1995 року. За запчастина просять 20 тисяч фунтів, що вище базової вартості нової Toyota Camry. А на аукціоні RM Sotheby’s можна купити комплект заводських коліс від того ж суперкара.

19-дюймові колісні диски чорного кольору використовувалися в декількох гонках: McLaren F1 GTR з шасі номер 06R їздив на них в сезонах 1995 і 1996 роках, в тому числі і в «Ле-Мані». Аукціоністи розраховують виручити за них до 3 тисяч євро.

Колісні диски виглядають вживаними – на них видно подряпини і відколи. В цей же час стан заднього бампера від того ж суперкара названо «дуже хорошим гоночним», хоча карбонова деталь, пофарбована в жовтий колір, також подряпана. Продавець призводить історичне зображення McLaren F1 GTR, з якого знято бампер – суперкар відображений під час гонки.

Набір колісних дисків знаходиться в Німеччині, бампер – в Великобританії. З якої причини суперкар виявився розукомплектований, ні той, ні інший продавець не уточнюють.


Не пропустіть