Новий Ram 1500 відзначає десятиліття модних пікапів (Фото)

Дні простеньких пікапів давно пройшли, оскільки Ford, GMC і Ram борються за звання найрозкішніших і високотехнологічних вантажівок.

Ще в 2012 році Ram брав участь в гонці розкішних вантажівок з комплектацією Limited. Йому вже десять років, і компанія святкує цей ювілей випуском нової версії пікапа – Limited 10th Anniversary Edition. Вантажівка має знайомий дизайн, але доступний з ексклюзивним забарвленням Blue Shade, багатофункціональними задніми дверима, регульованими гачками для кріплення вантажу і встановленої по центру сходинкою для вантажної платформи Mopar.

Це приємні моменти, але розкішні пікапи – це про інтер’єр. На щастя, 10th Anniversary Edition не розчарував, оскільки всередині є шкіряні сидіння і дверні панелі, а також замшева стеля і передні стійки. Салон також відрізняється новим двоколірним дизайном з акцентами з алюмінію Litho і обробкою з натурального дерева. Іншими особливостями стали металеві педалі, унікальний перемикач, значки і аудіосистема преміум-класу з 19 динаміками.

Ram не розкрив подробиць, але від інтер’єру спеціального видання можна також очікувати передні сидіння з
підігрівом/вентиляцією, 12-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи і двозонну автоматичну систему клімат-контролю.

Ram 1500 Limited 10th Anniversary Edition 2022 року надійде в продаж у третьому кварталі і буде доступний виключно в конфігурації Crew Cab. Він оснащений 5,7-літровим двигуном V8, який виробляє 395 к.с. і 556 Нм крутного моменту, з технологією м’якого гібрида eTorque. Клієнти також можуть вибрати версію з 3,0-літровим двигуном EcoDiesel V6 потужністю 260 к.с. і 651 Нм крутного моменту. Ціни починаються з 60 175 доларів


Не пропустіть