Найдешевший Toyota Land Cruiser 300 показали на відео

Компанія Toyota підготувала найбільш доступну версію нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser, призначену для ринків близькосхідних країн. Автомобіль буде відрізнятися від більш дорогих виконань “трьохсотого” урізаним оснащенням і атмосферним двигуном. Машину в такому виконанні показали на відеоролику в Instagram.

Як видно на відео, зовні характерні відмінності дешевого «Ленд Крузера 300» будуть полягати в наявності штампованих колісних дисків замість легкосплавних, а також відсутності рейлінгів на даху. У салоні зміни зводяться до наявності іншої обробки (замість шкіри використана комбінована оббивка з тканини і велюру). Незважаючи на здешевлену версію позашляховик зберіг 9-дюймовий сенсорний дисплей «мультимедии» і 3-зонний клімат-контроль, але з метою економії позбувся деяких водійських асистентів.

Під капотом найбільш доступного Land Cruiser 300 буде встановлено 4-літровий бензиновий атмосферний V6, який добре знайомий по моделі попереднього покоління з індексом 200. Його потужність в новому LC300 складе 275 кінських сил, а в парі буде працювати 6-діапазонний «автомат».


Не пропустіть