Mercedes-Benz представив свою першу повністю електричну вантажівку eActros 2022 року (Фото)

Автобренд Mercedes офіційно представив свою перший повністю електричну вантажівку eActros 2022 року. Потужність двигуна буде досягати 536 к.с., модель призначена для перевезення важких вантажів на короткі відстані.

Модель EActros стане першою виробничо. спробою бренду електрифікувати європейську логістичну галузь за допомогою вантажівки. За заявою інженерів, автомобіль відмінно підійде для перевезення вантажів, правда, на невеликі відстані.

Під капотом новинки встановили два мотора з рідинним охолодженням, прикріплених до задньої осі. Разом вони виробляють 442,5 к.с. безперервної потужності, хоча можуть виробляти до 536 к.с. За словами Mercedes, двигуни розташовані там, а не в центрі машини, щоб під вантажівкою було більше місця для акумуляторів.

Дальність ходу електровантажівки досягне 400 км, а зарядка не займе багато часу, не дивлячись на великі батареї. Акумулятори можна зарядити від 20% до 80% всього за годину.

Завдяки просунутій інформаційно-розважальній систему водії будуть в курсі залишкового заряду і енергоспоживання.

Для підвищення безпеки доступна технологія екстреного гальмування, щоб допомогти уникнути зіткнення. Новітні технології камери заднього виду і інформаційно-розважальні системи Mercedes входять в стандартну комплектацію.


Не пропустіть