Найсуворіша версія Nissan Navara повністю розсекречена (Фото)

Австралійський підрозділ компанії Nissan опублікував характеристики екстремальної модифікації пікапа Navara, який розроблено спільно з інженерною компанією Premcar. Пікап під назвою Navara Pro-4X Warrior отримав серйозно модифіковану підвіску, поліпшує поведінку на бездоріжжі, нову зовнішність і розширений список устаткування. Новинка буде продаватися тільки в Австралії і тільки з дизельним двигуном.

У підвісці такого пікапа застосовуються нові амортизатори зі зміненими характеристиками демпфування: вони переналаштовані з прицілом на поліпшену керованість на бездоріжжі як на високих, так і на низьких швидкостях. Ще однією метою регулювань було позбавити водіїв пікапа від ймовірності прикластися днищем об перешкоду при «підскоках» автомобіля.

Колію пікапа розширили на 30 міліметрів, а взута новинка в грязьові шини Cooper Discover All Terrain AT3 розмірністю 275/70R17.

В цілому поліпшені і геометричні показники: дорожній просвіт Navara виріс на 40 міліметрів (до 260 міліметрів), а кут в’їзду збільшено з 26 до 32 градусів. Однак кут з’їзду трохи погіршився (з 19,8 до 19 градусів) через установку повнорозмірної «запаски».

Зовні відрізнити новинку від інших Navara можна буде по новому бамперу в колір кузова зі світлодіодною вставкою, червоної захисної накладки і «каркасу безпеки» в кузові. У салоні Navara Pro-4X Warrior з’являться два монітори – на 7 дюймів для приладової панелі і на 8 для медіасистеми.

Версія Warrior буде поставлятися на місцевий ринок з безальтернативним дизелем – це 2,3-літрова «турбочетвірка», розвиваюча 189 к.с. і 450 Нм крутного моменту і працює з механічною коробкою або «автоматом». Ціни на новинку поки не названі.