Електропікап GMC Hummer EV продемонстрував вражаючі динамічні характеристики (Фото)

GMC виклала цікаву інструкцію відеозаписом по тому, як управляти особливим режимом Watts to Freedom (WTF). В цьому випадку пікап виробляє значну потужність, видаючи по-справжньому вражаючі показники.

Новий пікап GMC Hummer EV Edition 1 на електротязі в своїй стандартній варіації отримає даний режим. Таким чином функціонують всі три силові агрегати з максимальною продуктивністю, видаючи тисячі кінських сил сумарно.

Варто підкреслити цікаве доповнення, коли при переході в режим на екрані з’явиться анімація, а розкішна стереосистема Bose буде звучати дещо інакше. Для того, щоб домогтися вражаючого розгону в 3 секунди, позашляховик опускається на 5 сантиметрів вниз з метою зменшення центра ваги.

Як повідомляється, електропікап дебютує вже восени цього року за вартістю в 112 595 доларів. Така ціна не завадила забронювати всі екземпляри буквально за пару хвилин.

Восени наступного року планується випустити більш доступну варіацію 3X за ціною 99 995 доларів. Даний електропікап видаватиме меншу потужність – 830 к.с. Його запас ходу складе 483 кілометри, в той час як 1000-сильний пікап здатний без додаткової підзарядки подолати понад 563 кілометрів на повній батареї.

Ще через рік, в 2023-му, а також в 2024-му, GMC Hummer отримає ще кілька бюджетних виконань. Наприклад, на початку 2023-го ми побачимо однойменний позашляховик, доступний за ціною 105 595 доларів


Не пропустіть