Kia оформила понад 16 тис. замовлень на оновлений кросовер Kia Sportage

Kia Korea оголосила сьогодні, що оновлений Sportage, п’ята версія південнокорейського средньорозмірного позашляховика, зібрала 16 078 одиниць попередніх замовлень в перший день.

Це другий рекорд для корейської марки після Sorento і найвищий показник в сегменті середньорозмірних позашляховиків. Найвищий рекорд для марки на рідному ринку – 18 941 примірників Sorento 4-го покоління за перший день з моменту початку прийому замовлень.

Цим Kia ще раз підтвердила потенціал марки як відомого виробника позашляховиків, і в той же час довела, що новий Sportage зарекомендував себе як модель, яка лідирує на ринку середньорозмірних позашляховиків.

З моменту запуску в 1993 році до травня минулого року по всьому світу було продано в цілому 6 136 357 одиниць, що зробило його першою моделлю Kia, яка перевищила глобальні сукупні продажі в 6 мільйонів одиниць.

Секрет популярності нового Sportage полягає в забезпеченні інноваційності автомобіля з кузовом, який виріс до середнього класу, і у великій кількості передових специфікацій, яким надають перевагу молодим поколінням.

Грунтуючись на динамічній чутливості природи, новий Sportage був доповнений дизайном, який виділяється яскравим зовнішнім виглядом за рахунок застосування сміливих і складних елементів.