Названо найбільш трендовий суперкар в Україні (Фото)

На українських дорогах стає все більше купе Porsche 911 Turbo S. Заряджений 911-й користується непоганим попитом і вже прям став «народним суперкаром» серед багатих українців, пише «ТопЖир».

За останній час нові Porsche 911 Turbo S в кузові 992 з’явилися в Києві, Харкові, Одесі. Перший такий Порше 911 привезли в Україну трохи більше року тому і вже продано кілька десятків цих авто. Раніше писали, що трендовий суперкар України – це McLaren 570S, але, схоже, у нього з’явився гідний суперник.

До того ж, якщо більшість МакЛарен в Україні – битки з США, то Porsche 911 Turbo, як правило, купують новим. Ціна питання – 7,7 млн. гривень. За ці гроші покупець отримує 650-сильне купе, здатне розігнатися до 100 км/год за 2,7 с і розвинути 330 км/год.

Хоча хто б яку модель не купував, але король українських суперкарів за останні 10 років (якщо не за всі роки незалежності) один – київський Bugatti Veyron. І конкуренцію йому може скласти хіба що ексклюзивний Aston Martin One-77 Костянтина Жеваго. Вони, так би мовити, беруть не кількістю, а якістю.


Не пропустіть