Знайшли старовинний Porsche, який 44 роки простояв в гаражі (Фото)

На аукціоні Silverstone 31 липня буде виставлений на продаж незвичайний лот – це Porsche 356C 1600 Super, знайдений «в сараї» після 44 років без руху. Автомобіль виставлять на продаж як є, не наводячи в порядок. При цьому купе зберегло повністю заводські агрегати, що, на думку аукціоністів, робить його привабливим для колекціонерів.

Автомобіль з номером шасі 131866 випущений в 1964 році, але першого власника отримав на два роки пізніше. За цей час, за даними аукціоністів, спорткару замінили двигун – встановивши більш сучасний агрегат Super 90. Він розвивав 106 к.с. замість штатних для цієї версії 87.

Причина, по якій автомобіль на 44 роки забули в гаражі, не уточнюється, як і те, за яких обставин його все ж виявили. При цьому підкреслюється, що зберігали машину в сухому місці.

Судячи з фото, стан Porsche 356 далеко від ідеального – на кузові численні плями іржі і відколи фарби, в салоні потріскана оббивка і потьмянів хром. Чи намагалися заводити двигун, невідомо. Стан раритету обумовлює його невисоку ціну: аукціоністи розраховують виручити за купе 20-30 тисяч фунтів стерлінгів.


Не пропустіть