Новий Range Rover Sport 2023 показали на перших рендерах (Фото)

Представники Land Rover вже працюють над новим поколінням Range Rover Sport 2023, який буде продаватися зі значними обсягами продажів. Замасковані прототипи вже бачили на дорогах через довгий час після показу розкішного Range Rover. Тестові версії отримали деякі відмінні деталі. Вони дозволяють зрозуміти, що прогрес в дизайні майбутнього позашляховика буде швидше еволюцією, ніж революцією.

Виробник залишить моделі практично незмінними пропорції, зберігши різницю в довжині з Range Rover приблизно в 120 мм, хоча вона виросте на кілька десятих. У передній частині з’являться більш тонкі фари з технологією Full LED і смугою, яка буде проходити по всіх краях фар. Range Rover Sport збереже денні ходові вогні внизу і покажчики повороту вгорі.

Задня частина буде нагадувати Velar, з більш похилими задніми дверима і вони бережуть свою індивідуальність по горизонталі. Поки що інтер’єр – загадка, хоча від старшого брата він не буде сильно відрізнятися. Очікується більш технологічна приладова панель з цифровою панеллю приладів і великим екраном, що займає центральну консоль.

Range Rover Sport дебютує в другій половині 2022 роки як модель 2023 року. Через кілька місяців найбільш розкішна модель. Лінійка двигунів включатиме бензинові і дизельні варіанти з 48-вольтовою технологією MHEV, а також підключаємий гібрид, який ще більше знизить викиди забруднюючих речовин.