BMW представила нову унікальну версію знаменитого X5 (Фото)

Баварська компанія BMW представила обмежену версію свого культового позашляховика X5 – з конвеєра зійде всього 350 позашляховиків у виконанні Black Vermilion Edition 2022. Варто відзначити, що новий стиль серйозно освіжив дизайн моделі.

Версію Black Vermilion Edition зібрали на платформі стандартного позашляховика Х5, під капотом якого встановлений двигун з потужністю 335 кінських сил. Машина отримала чорний колір кузова з червоними вставками в окремих ділянках кузова. Всі 350 таких моделей будуть продаватися виключно в США, де вони і збираються. Ціна позашляховика в даному виконанні стартує від 83 295 доларів, а продажі почнуться на початку осені цього року.

Всі без винятку Black Vermilion Edition отримали унікальний колір кузова «Frozen Black Metallic». Червона решітка радіатора виглядає досить оригінально на чорному тлі. Також з змін варто виділити затемнені фари і відсутність фірмових логотипів.

У цій версії в стандартній комплектації є пакет M Sport, який включає в себе бампери з більш агресивним дизайном, чорну обробку інтер’єру, червоні гальмівні супорти і 22-дюймові диски.

Ця спеціальна версія побудована на базі Х5 xDrive40i. У рух автомобіль приводиться рядною «шісткою» потужністю 335 кінських сил. Двигун працює в парі з 8-швидкісним «автоматом». Як і стандартний Х5 xDrive40i, Black Vermilion Edition оснащений системою повного приводу.

В інтер’єрі також переважає чорний колір і немає ніяких блискучих вставок. Всі сидіння прошиті червоною строчкою. Аналогічний колір присутній і на килимках. Всі вставки під дерево замінили на чорний вуглепластик, а стелю автомобіля обшито алькантарою. Є ще один цікавий елемент дизайну салону – це скляний важіль перемикання передач.


Не пропустіть