Компанія Kia представила оновлене сімейство Kia Ceed 2022 року (Фото)

Kia представила оновлене сімейство Ceed. Автомобіль третього покоління (CD) з’явився в 2018-му, і три роки по тому компанія злегка підретушувала його зовнішність.

Найбільш очевидні метаморфози сконцентровані спереду. Дизайнери корейської марки розробили новий бампер. Фірмова решітка, яку в Kia називають «тигровим носом», теж змінилася по конфігурації і сітці (у підключаємого гібрида вона і зовсім стала глухою).

Світлодіодні фари нового дизайну увійшли в базову комплектацію. У них інша «начинка»: замість колишнього варіанту з чотирма точками ДХВ навколо основної лінзи а-ля Porsche застосовані три стрілоподібні секції.

Задній бампер теж злегка перемалювали, але в очі кидаються нові ліхтарі: у хетчбеків в комплектаціях GT-Line і GT тепер застосовується оптика з 48 окремими світлодіодами. Завершують зміни нові 17- і 18-дюймові легкосплавні диски, а також чотири нові кольори кузова: Experience Green (зелений), Yucca Steel Grey (сірий), Machined Bronze (бронзовий) і Lemon Splash (жовтий).

Усередині метаморфози не настільки очевидні. У 12,3-дюймової цифрової приладової панелі нова графіка. У версіях GT-Line і GT встановлена ​​змінена ручка перемикання передач.

Гамма двигунів в європейській версії залишилася колишньою: трициліндровий турбодвигун 1.0 T-GDI (100 або 120 к.с.), 1.5 T-GDI (160 к.с.) і турбодизель 1.6 CRDi (136 к.с.). Доступний заряджаємий гібрид з «атмосферником» 1.6 GDI (105 к.с.) і електромотором (61 к.с.), загальна потужність тандему становить 141 к.с. Такий автомобіль здатний проїхати до 58 км на чистій електротязі. На Ceed GT і Proceed GT встановлюється 204-сильний 1,6-літровий турбомотор.

Виробництво оновленого Сіда почнеться на заводі Kia в Словаччині вже в серпні.


Не пропустіть