Концерн Jeep працює над новим маленьким позашляховиком (Фото)

Jeep поповнить свій модельний ряд новим невеликим електричним позашляховиком, який буде на сходинку нижче нинішнього Jeep Renegade. В даний час бренд може похвалитися двома підключаємими гібридними автомобілями в європейському модельному ряду. Це новий Jeep Renegade 4xe і новий Jeep Compass 4xe. Компанія готова посилити свою прихильність стійкої мобільності.

Новинка буде використовувати повністю електричну механіку. Дуже амбітний проект, якщо взяти до уваги напрямок, в якому Європейський Союз вирішив рухатися в плані електрифікації. Позашляховик буде менше нинішнього Jeep Renegade. Це робить його моделлю, розміри якої вказують прямо на Suzuki Jimny.

За словами керівництва концерну, до 2025 року у всіх сегментах буде випускатися повністю безвихідний Jeep. Високопоставлений представник Jeep також натякнув, що, крім нового невеликого позашляховика, розглядаються і інші нові моделі.

Будучи інтегрованим в автомобільний конгломерат Stellantis, Jeep має доступ до безлічі технологій, які полегшать наступ, пов’язаний з електрифікацією. Довгоочікуваний «малюк-джип» буде підтримуватися платформою CMP, архітектурою, яка дозволяє нам робити ставку на електрифікацію на найвищому рівні. Тим більше, якщо взяти до уваги, що нова платформа STLA Small, недавно анонсована Stellantis, буде готова не раніше 2025 року. Ключем до проекту буде повний привід, Використання архітектури STLA Small може стати великою проблемою.


Не пропустіть