Оновлений Kia Telluride показали на нових фото

Корейські профільні ЗМІ опублікували на сторінках своїх видань нові шпигунські фотографії оновленого кросовера Kia Telluride. Прототип, що потрапив в об’єктив фотошпигунів був одягнений в щільний камуфляж, але навіть його наявність дозволяє побачити деякі зміни, які отримає автомобіль з рестайлінгом.

Судячи по знімках, оновлення привнесе в екстер’єр «Кіа Теллурайд» невеликі зміни, які виявляться швидше еволюційними, ніж революційними.

Проглядає крізь маскувальний матеріал головна і задня оптика, яка отримає нову «начинку», але збереже колишню форму. Очікуються незначні зміни хромованої радіаторної решітки і бамперів, а також поява у Telluride нового обладнання і оновлення його інтер’єру.

У початкових комплектаціях реформений корейський кросовер може обзавестися трьохзонним клімат-контролем, збільшеним сенсорним екраном мультимедійної системи (до 10,25 дюйма) і навігаційною системою.

Технічних змін не очікується. Оновлений Telluride повинен зберегти колишній 3,8-літровий V6, що працює на бензині, потужність якого становить 395 к.с. Зв’язку йому, як і раніше, складе восьмідіапазонний «автомат» і система повного приводу.

Прем’єра оновленого кросовера Kia Telluride в США відбудеться в третьому кварталі цього року. Продажі стартують до кінця літа.


Не пропустіть