Новий кросовер BMW X3 розкрили на шпигунських знімках перед дебютом (Фото)

На автосалоні в Ченду, який почне роботу 27 серпня, покажуть рестайлінговий варіант кросовера BMW X3 актуальної генерації.

Поки марка готується до прем’єри новинки, зовнішність нового кросовера BMW X3 розсекретили на фотографіях. Знімки оновленого паркетника публікують піднебесні ЗМІ. Дякувати за таку можливість слід китайському Мінмпрому, який взяв за правило ділитися подробицями про майбутні автоновинки, не чекаючи офіційного дебюту.

Судячи з фотографій, після рестайлінгу BMW X3 отримає більш широку радіаторну решітку і головну оптику трохи зміненої форми. Передній бампер прикрасили повітрозабірниками з декору в М-стилі. На кормі видніються нові задні фари.

Від європейської специфікації крос для Китаю відрізняється тільки ієрогліфами на багажних дверцятах. Від М-пакету кросоверу на фото дісталися дифузор на задньому бампері і хромовані вихлопні патрубки. Салон теж потрапив на фото, правда, детально розглянути інтер’єр не вдасться.

Ми бачимо фірмове М-кермо, «повітряним» тачскрін мультимедіа, що займає центральну частину консолі, а також червоні спортивні крісла і дверні карти з сріблястими і сірими вставками.

Довжина оновленого X3 становить 4737 мм при колісній базі 2864 мм, ширина і висота – 1891 і 1689 мм відповідно. На фотографіях зображений кросовер у виконанні xDrive 30i. Такому паркетнику дістається 252-сильний бензиновий чотирициліндровий дволітровий турбомотор. У молодших версіях він поєднується з 6МКПП, а в більш просунутих – з 8АКПП.


Не пропустіть