Седан Honda Amaze готується до рестайлінгу (Фото)

Бюджетний седан Honda Amaze вийшов в продаж на індійському ринку в 2018 році. Тепер прийшов час його планового рестайлінгу. Прем’єра автомобіля повинна відбутися вже 18 серпня. У «Хонді» обіцяють, що новинка переживе «разючі зміни», але журналісти в цьому не впевнені.

Напередодні на форумі видання «autocarindia» з’явилися фотографії оновлених седанів Amaze без камуфляжу, судячи з яких рестайлінг зведеться до банальної підтяжки обличчя. Головною обновкою в екстер’єрі Amaze стане поява повністю світілодіодних. Радіаторна решітка четирmjхдверка змінить текстуру (сітку замінять на ламелі), а в бампер інтегрують хромовані L-подібні вставки.

У салоні зміни повинні відбутися тільки з матеріалами обробки, які обіцяють зробити більш якісними.

Що стосується змін по технічній частині, то їх індійським покупцям не варто чекати зовсім. Автомобіль продовжать комплектувати колишнім 1,2-літровий бензиновим «атмосферником» потужністю 90 кінських сил і 110 Нм, а також півторалітровим «дизелем» з віддачею в 80 і 100 к.с. (160 Нм). Асистувати обом, як раніше, будуть 5-ступінчаста МКП, варіатор і передній привід.


Не пропустіть