Maserati готує новий кросовер Grecale (Фото)

Maserati оголошує, що дебют Grecale відбудеться в листопаді цього року.

Він розташується на щабель нижче Levante в лінійці італійського бренду. В результаті злиття FCA і PSA на початку цього року у Maserati з’явився новий власник, хоча компанія продовжувала свою роботу, не слабшаючи. Це включало розробку нового позашляховика Grecale. Maserati вперше анонсувала модель у вересні минулого року, представивши її навесні 2021 року, і сьогодні компанія оголосила, що її новий позашляховик дебютує десь в листопаді цього року.

Maserati не назвала конкретну дату і час презентації, хоча ми очікуємо, що ці подробиці з’являться ближче до дебюту позашляховика. Grecale стане другою моделлю SUV-сегмента, приєднавшись до більшого Levante, представленому в 2017 році в лінійці Maserati. Проте, у цих двох позашляховиків є спільні риси, хоча обидва вони будуть володіти різним стилем.

Шпигунські знімки показали, що Grecale – це елегантний кросовер з довгою передньою частиною і пишними формами заднього крила. Дизайн більшого Levante буде перероблений, щоб відповідати меншому Grecale, з овальною решіткою радіатора, на якій спереду і по центру зображені логотипи Maserati. Задньої частини ми майже не бачили, хоча і не очікуємо ніяких дизайнерських сюрпризів. Кросовер був помічений з невеликим спойлером на даху і здвоєними вихлопними трубами.

Поки неясно, що Maserati планує використовувати в новому позашляховику, але ми очікуємо, що у нього буде два варіанти двигунів. Стандартним буде 2,0-літровий м’який гібридний силовий агрегат, а 3,0-літровий V6 з подвійним турбонаддувом від Maserati MC20 буде опціональним. V6 видає 621 к.с. і 729 Нм крутного моменту в суперкарі, і він може бути налаштований на Grecale.


Не пропустіть