Haval вперше продемонстрував салон флагманського кросовера Monster (Фото)

Інтер’єр новинки зможе похвалитися незвичайним тачскріном мультимедійної системи і практично повною відсутністю фізичних перемикачів.

Нагадаємо, що про появу серійної версії концепту Haval XY повідомлялося ще кілька тижнів тому. Тоді ми публікували знімки екстер’єру моделі. Відзначимо, що автомобіль отримав динамічний профіль, висувні дверні ручки, широкий повітрозабірник, а також двоярусні світлодіодні фари. В бампер були вмонтовані блоки ближнього і дальнього світла. Зовнішні особливості кросовера роблять загальний вигляд більш спортивним.

Автомобіль є досить габаритним. Його довжина, ширина і висота складають 4780, 1890 та 1675 мм відповідно. Колісна база – 2800 мм. Haval Monster за розмірами можна порівняти з Kia Sorento і Hyundai Santa Fe.

Тепер же в нашому розпорядженні виявилися і знімки салону моделі. Тут можна помітити об’єднані між собою екрани віртуальної панелі приладів і мультимедійного комплексу. Екрани різного розміру не є рідкістю для сучасних автомобілів, але якщо у більшості моделей об’єднаний блок має форму прямокутника, то у Haval Shenshou він різномастий. Показання приладів виводяться на 12,3-дюймовий екран, а для мультимедійного комплексу передбачено 14,6-дюймовий тачскрін.

Фізичних клавіш в салоні майже немає. Аналогові перемикачі можна помітити лише на кермі і центральному тунелі (запуску мотора і «аварійка»). Крім того, селектор перемикання передач розташовується не на тунелі, а під кермом. Ну, а в більш звичному для нього місці тепер майданчик для бездротової зарядки смартфона.


Не пропустіть