Китайська компанія випустила клон Rolls-Royce Cullinan (Фото)

Китайська компанія Hongqi готується вивести на ринок свій новий флагманський кросовер, який підозріло нагадує британський Rolls-Royce Cullinan. Знімки новинки були опубліковані китайськими ЗМІ.

На знімках видно, що автомобіль виконаний у фірмовій стилістиці марки Hongqi, який відрізняється масивною решіткою радіатора з вертикальними ламелями і звуженою передньою оптикою, чимось схожою на оптику Rolls-Royce.

Всередині автомобіль має третій ряд сидінь і капітанські крісла другого ряду. Уже в базовому виконанні модель зможе похвалитися обробкою салону з шкіри дорогих сортів, багатим декором з дерева і позолоти, що нагадують Rolls-Royce аналоговий годинник, а також повністю цифровою панеллю приладів і медіасистемою з великим екраном.

Технічні характеристики моделі не розголошуються, але місцеві ЗМІ вважають, що під капотом позашляховика від Hongqi розташується 4,0-літровий бензиновий бітурбованний V8, що розвиває 659 к.с. і 850 Нм крутного моменту.

Назва новинки теж поки не розголошується. Є версія, що флагман дебютує під індексом LS7, буква L в якому вказує на приналежність до найрозкішнішої лінійці бренду. Терміни дебюту теж поки невідомі – не виключено, що його представлять вже в цьому році.


Не пропустіть