Subaru готує кросовер Forester для важкого бездоріжжя (Фото)

Subaru випустила ще кілька швидкоплинних проблисків нового Forester Wilderness через свої канали соціальних мереж. Вони також назвали нам дату премєри: 2 вересня.

До речі, Subaru і раніше лише скромно називає його наступною моделлю Wilderness, хоча ми прекрасно знаємо, що це буде Forester. Якщо шпигунських знімків, оригінального тизера і подальшого витоку EPA було недостатньо, то власний тизер Subaru, випущений сьогодні вранці, ясно показує задню фару і задній профіль Forester. Якщо прискіпливіше, можна навіть розгледіти слово “Forester” уздовж бічного обвісу в фірмовому кольорі.

Проте, нові тизери також підтверджують, що Forester Wilderness матиме багато особливостей, які ми бачили на Outback Wilderness. Грунтуючись на великому плані носа Subaru, опублікованому в Twitter, ми бачимо нову решітку радіатора, яка уникає хромованих прикрас звичайного Forester. Замість цього ми отримуємо нову сітку взаємопов’язаних чорних шестикутників.

На цьому зображенні разом з відео, опублікованими на YouTube, показаний новий, більш міцний бампер з вбудованими протитуманними фарами.

З цього відео і іншого кліпу, опублікованого в Twitter, ми можемо підтвердити, що Forester Wilderness також матиме відповідне чорне облицювання колісної арки і бічні обвіси, щоб додати автомобілю більш суворий вид. Outback Wilderness мав ексклюзивні амортизатори, пружини, колеса і шини, щоб збільшити кліренс на 0,8 дюйма.

До речі, про колесах і шини: “Лісова глухомань”, схоже, обзавелася новими чорними пятиспевими дисками. Як і Outback Wilderness, ці диски загорнуті в покришки Yokohama Geolandar A/T з білими буквами.

Forester Wilderness дебютує 2 вересня, і представник Subaru повідомив Autoblog, що WRX також дебютує на початку вересня.


Не пропустіть