BMW M4 мало не провалив знаменитий “Лосиний тест” (Відео)

Іспанські журналісти перевірили керованість спорткара BMW M4 2021 модельного року. Автомобіль впорався із завданням зі швидкісного маневрування не так успішно, як можна було очікувати від машини такого класу.

BMW M4 – відмінний спортивний автомобіль, що дозволяє отримати максимум задоволення за кермом. Тому журналісти видання «Km77» відразу поставили планку досить високо. Купе мало уникнути зустрічі з уявним лосем на швидкості 78 км/год. Завдання цілком здійсненне. Саме на такій швидкості з тестом впорався електрокар Tesla Model 3.

Однак задню частину BMW занесло, коли водій повернув кермо вправо. Через таку раптову надлишкової поворотність автомобіль зніс два конуса, і, незважаючи на всі спроби водія контролювати занос, машина знесла ще один конус при зворотному повороті вліво. Результат спантеличив всіх, особливо якщо врахувати, що всі системи контролю тяги і стійкості були активовані.

Під час другого заїзду швидкість знизили до 76 км/год, і на цей раз M4 Competition вдалося безпечно пройти тест, хоча його задня частина знову втратила зчеплення з дорогою і зачепила конус. На відміну від більшості інших моделей, баварський спорткар знову продемонстрував надлишкову обертальність, а не недостатню. У підсумку, Лосиний тест без помилок BMW M4 подолав лише на швидкості в 76 км/год. Для порівняння, випробуваного в той же день кросоверу Ford Puma вдалося впоратися із завданням на швидкості в 81 км/год.


Не пропустіть