Дослідження показало, власники яких машин найщасливіші

Компанія JD Power запропонувала власникам нових машин оцінити ступінь своєї задоволеності. Лідерами преміального сегмента стали Porsche, Genesis і Land Rover, в масовому в трійку увійшли Dodge, Ram і Nissan

Дослідження маркетингового сервісу JD Power показало, власники яких автомобілів найбільш задоволені своїм вибором. Результати з’явилися на офіційному сайті компанії.

Фахівці опитали понад 110 тисяч власників нових машин через 3 місяці після покупки. Саме анкетування проводилося з лютого по липень 2021 року.

Покупцям пропонували оцінити транспортні засоби по 37 характеристикам. У їх числі були відчуття від перебування в салоні, почуття при натисканні педалі газу, рівень задоволення від покупки і так далі.

Відповіді вважалися виходячи з рейтингу APEAL, який вимірює емоційну прихильність власників до свого нового автомобіля.

У трійку преміальних брендів також увійшли Genesis (суббренд Hyundai) і Land Rover – обидві компанії набрали однакову кількість балів. У масовому сегменті до трійки увійшли Ram і Nissan.

При цьому Nissan показав найбільше зростання показника привабливості бренду – відразу на 22 пункти в порівнянні з торішніми показниками. Крім японської марки, показники поліпшили моделі KIA K5, Toyota Sienna, Chevrolet Tahoe та інші машини.

Джерело autonews.ru

Не пропустіть