Компанія BMW офіційно представила BMW X3 2022 року (Фото)

BMW X3 і X4 були оновлені в червні, але в той час були доступні тільки зображення менших моделей 30i. Оновлений X3 недавно дебютував в Південній Африці, де також налагоджено виробництво X3.

Як раніше повідомлялося, фари BMW X3 2022 року стали на 1 см тонше, ніж у попередньої версії моделі, а решітка радіатора – більшою. Кросовер також має змінений дизайн задніх ліхтарів і більш спортивну обробку вихлопної системи. На моделях 30i спортивні елементи пакету M встановлювалися тільки в якості опції. Ця недавня серія оновлень зробить X3 сильним конкурентом абсолютно нового Mercedes-Benz GLC.

BMW Х3 M40i оснащений 3,0-літровим шестициліндровим двигуном з турбонаддувом, який виробляє 382 к.с. і 500 Нм крутного моменту. На жаль, раніше BMW не представила зображень M40i, але завдяки підрозділу BMW в Південній Африці, ми можемо побачити кращу модель в лінійці бренду після X3 M. Остання занадто спортивна для повсякденного життя, в той час як M40i забезпечує майже таку ж продуктивність.

Х3 M40i виглядає діловим завдяки стандартному спортивному пакету M. Цей пакет включає в себе передній фартух з великими повітрозабірниками, виконаними в глянсовому чорному кольорі, і більш спортивний задній бампер з дифузором, в обробці Dark Shadow. Кросовер також використовує ті ж бічні дзеркала, які можна знайти в X3 M.

У стандартну комплектацію моделі входять 20-дюймові легкосплавні колісні диски із здвоєними спицями, а також спортивні гальма M з синіми або червоними гальмівними супортами. Усередині BMW Х3 M40i серійно оснащується рульовим колесом M. Підвіска M Sport також входить в список базового устаткування.

Рекомендована виробником роздрібна ціна X3 M40i становить 57 800 доларів, в той час як X3 M продається за ціною 69 900 доларів. BMW стверджує, що M40i розганяється до 100 км/год за 4,4 секунди, а X3 M – за 3,9 секунди. Звичайна людина не відчує різниці, до того ж M40i їздить набагато краще.


Не пропустіть