У Києві помічено унікальний мікроавтобус Chevrolet Chevy Van (Фото)

У Києві помічено унікальний мікроавтобус Chevrolet Chevy Van, який було представлено в рамках 27-го Міжнародного туристичного салону “Україна”, що проходив у МВЦ з 5 до 6 жовтня.

Машина стилізована під пожежний автомобіль – про що свідчить відповідне, червоно-біле забарвлення і наявність спецінструменту на бортах.

Фургон також відрізняється позашляховим “взуттям” збільшеного розміру, а також хромованою решіткою радіатора зі стилізованими мідними клаксонами з боків.

На даху змонтований гратчастий багажник, на який ведуть східці. А ось на кормі у диво-машини закріплено класичний моторолер типу Vespa. Виявляється, цей Chevrolet Chevy Van під назвою Bambardir належить мережі агентств гарячих путівок і, за заявою фірми, є першим у світі пересувним туристичним агентством.

Мобільний офіс призначений для одночасної роботи чотирьох менеджерів з ноутбуками, генератор забезпечує 12 годин автономного електроживлення, тут є високошвидкісний Wi-Fi і система відеоспостереження.

У салоні встановлено розкішні шкіряні крісла, а приладова панель взагалі облицьована натуральними дерев’яними панелями і має міні-столик з підстаканниками.

Свого часу “Бамбардир” встановив рекорд швидкості продажів – 76 турів за дві години. Крім того, він встановив рекорд із масової фотозйомки – його одночасно відобразили 230 фотографів. І не дивно, що ця машина потрапила в Книгу рекордів України.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть