На харківських дорогах з’являться додаткові патрульні машини

В години пік на дорогах міста Харків працюватиме більше патрульних екіпажів, про що повідомила Олена Стрижак, начальник управління патрульної поліції в Харківській області. Вже сьогодні на патрулювання виїхали додаткові 15 машин, і, за словами Стрижак, їх кількість буде збільшуватися щодня.

«З сьогоднішнього дня розпочинаємо новий комплекс заходів щодо зниження аварійності у Харківській області. Він полягає у залученні значної кількості додаткових екіпажів у годину пік, тобто тоді, коли відбувається більша кількість ДТП. А також у години, коли більше навантаження на вулично-дорожню мережу саме Харкова та Харківської області», – заявила  начальник поліції.

Найбільша кількість ДТП, за словами Стрижак, припадає в будні дні на період з 15:00 до 19:00, коли всі повертаються з роботи й дороги переповнені автомобілями.

Запровадження саме таких заходів начальник поліції пояснила тим, що ДТП часто відбуваються через грубі порушення ПДР, як то проїзд на заборонний сигнал світлофора, швидкість руху, перетин суцільної лінії тощо.

Джерело Об'єктив

Не пропустіть