У Польщі замість автозаводу роблять центр передпродажної підготовки вживаних авто

На території колишнього заводу FSO у Варшаві відкриють центр з підготовки до продажу автомобілів, які були у використанні. Цим займається німецька група компаній Auto1, яка розповсюджує на Польщу свій власний проект AutoHero, вже успішно працюючий в Німеччині. Після успішного забезпечення власних виробничих потужностей у Хемау та Берліні/Бранденбурзі, Auto1 Group розширює стратегію на перспективний ринок Східної Європи.

За словами Крістіана Бертерманна, генерального директора та співзасновника групи компаній, «клієнти  зараз прагнуть придбати свій наступний автомобіль повністю онлайн і все більше відходять від традиційного, трудомісткого та неприємного досвіду купівлі автомобілів». Auto1 Group, чиїм брендом є  AutoHero, виконує повний цикл підготовки автомобіля: від ремонту та мийки до фото- та відеозйомки, а також документальний супровід угод купівлі-продажу.

Новий хаб у Варшаві також пропонуватиме транспортні засоби з власного асортименту та продаватиме їх за стандартом якості Autohero. Для цього виробничий центр у столиці Польщі має площу в 22 200 м², включаючи виробничу майстерню та двір для тимчасового зберігання автомобілів, що гарантує Autohero можливість підготовляти до 18 000 автомобілів на рік.